Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altebo Impact Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Siloz
Brand
Siloz
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru depozitarea cerealelor, zaharului, se folosesc rezervoare speciale. Acestea sunt silozuri durabile pentru alimente vrac fabricate din tabla INOX. Aceste silozuri vin sub mai multe forme. Exista silozuri pentru depozitarea pe termen scurt si pe termen lung a produselor. Silozuri speciale pentru cereale sunt realizate din otel zincat. Forma rezervoarelor depinde de scopul lor. Pentru depozitarea pe termen scurt a produselor, silozul metalic are un fund conic. Pentru depozitarea permanenta a produselor, sunt produse rezervoare cu fund plat. Toate silozurile sunt disponibile in forma cilindrica. Proiectare speciala pentru silozuri pentru cereale si alte produse.

Cum sa alegi un siloz?
Pentru a alege un siloz pentru cereale si alte produse, trebuie sa stiti:

volumele de produse care vor fi stocate in ea;
greutatea produsului;
dimensiunile amplasamentului sau spatiilor in care va fi instalat silozul.

Cunoscand toti parametrii, puteti comanda silozul de dimensiunea dorita. Noi producem silozuri in functie de parametrii specificati de client. Acesta va calcula dimensiunea capacitatii viitoare, va tine cont de toate nuantele:

locul de functionare a silozului (camera, strada);
conditii climatice;
dorintele clientilor pentru proiectarea silozului.

De ce sa cumparati un siloz in locul altor echipamente de depozitare a alimentelor? Avantajele acestor rezervoare sunt evidente. Acestea permit incarcarea usoara, descarcarea produselor. Silozurile va permit sa incarcati produse vrac direct in camioane. Produsele depozitate in rezervoare nu se deterioreaza, nu isi schimba calitatile. Este necesar sa comandati fabricarea de silozuri de la un producator de incredere. Este necesar ca el sa foloseasca otel galvanizat de inalta calitate pentru a produce containere. Producatorul trebuie sa produca rezervoare strict conform normelor de securitate EU. Numai in acest caz, acestea vor fi de inalta calitate si vor dura mult timp. Prin urmare, alegerea producatorului trebuie luata in serios.Elevator cu cupe
Din Gura in Gura