Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Altebo Impact Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Elevator cu cupe
Brand
Elevator cu cupe
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Elevator cu lant de tip Altebo sunt proiectate pentru a muta materiale in vrac: marfuri prafuite, granulare, pana la o inaltime de 40 de metri, cu o densitate in vrac de cel mult 2,5 t / m3 si o temperatura de cel mult 400 C. Elevator cu lant sunt destinate functionarii la intreprinderile din industria miniera, industria constructiilor, instalatiile de procesare, minele de carbune, in camerele de cazane, in porturile fluviale etc.

Elevator de lant de tip cupa Altebo (cu cupe adanci) este axat pe organizarea transportului diferitelor materiale sub forma de pulberi in vrac si de dimensiuni mici (pana la 40 mm) care nu sunt agresive chimic si se caracterizeaza printr-o densitate in vrac de cel mult 2,5 t / m si un indicator de temperatura sub 1500 C in directia verticala. Principalele domenii de utilizare ale acestui echipament sunt constructiile, metalurgia, sticla-ceramica, mineritul, chimia, prelucrarea lemnului si alte industrii. Dispozitivele de acest tip sunt fabricate pe baza de standarte EU.

Elevatorul de lant nu este absolut potrivit pentru transportul materialelor explozive sau al celor care pot emite praf sau gaz exploziv din cauza impactului mecanic. Pentru a muta marfurile cu flux liber, la randul lor, se folosesc instalatii echipate cu galeti adanci, in timp ce pentru a lucra cu materiale slab vrac, elevatoarele cu galeti mai mici sunt utilizate exclusiv.

De asemenea, dispozitivul in cauza poate fi utilizat ca element de transport inter-floor, ceea ce face posibila dispensarea unor scheme de miscare destul de compacte, care, la randul lor, ocupa o suprafata relativ mica.

Daca este necesar, elevatoarele de lant pot fi realizate din otel inoxidabil, precum si zincate.
Din Gura in Gura